Закрити

В Кілійському районі поліцейський збив двох пішоходів

Заступник начальника Кілійського районного відділу державної виконавчої служби Олег Головченко заявив, що дільничний у великодню ніч на службовому автомобілі скоїв наїзд на чоловіка і жінку, які прямували в бік Кілії по проїжджій частині.

Про це повідомляє «Бессарабія Інформ».

Згідно з інформацією, ДТП сталося 7 квітня близько 22 годин. Дільничний з багаторічним стажем роботи прямував в Кілію на поліцейському автомобілі «ВАЗ», щоб забрати співробітника і разом з ним поїхати в село Мирне Кілійського району для підтримки порядку під час великодньої служби в церкві.

В результаті зіткнення обидва пішоходи отримали травми, чоловік – важкі, жінка – середньої тяжкості, а поліцейський автомобіль перекинувся. Водій зустрічного авто, здійснив маневр у бік узбіччя.

«Поліцейський тут же заявив про ДТП у відділення і швидку допомогу. Тим часом, поки правоохоронці і медики добиралися до місця події, він разом з водієм зустрічного автомобіля надавав першу допомогу постраждалим. Обидва автомобіля і постраждалі залишалися на місці до приїзду слідчо-оперативної групи», – сказав Головченко.

Відзначимо, що зараз проводяться необхідні експертизи, які встановлять усі обставини ДТП.

У свою чергу, цю подію прокоментував на своїй сторінці у Facebook голова Кілійської райради Павло Бойченко.

«Що стосується ДТП за участю працівника поліції – за моєю ініціативою всі обставини подій, об’єктивність експертиз і інше буде перевірено. Справа буде розслідуватися під контролем керівництва МВС області та обласної прокуратури. Ми забезпечимо об’єктивність, прозорість і справедливість розслідування», – наголосив Бойченко.