Закрити

У Кілії заступник губернатора офіційно представив нового голову РДА

Перший заступник голови Одеської обласної державної адміністрації Олександр Терещук зустрівся з мешканцями Кілійщини та представив голову райдержадміністрації Наталю П’ятун.

Про це повідомляє прес-служба Кілійської районної державної адміністрації.

Зустріч пройшла за участю колективів управлінь, відділів органів виконавчої влади району та місцевого самоврядування, керівників районних служб, установ та організацій, депутатського корпусу, сіль господарств, громадськості.

Звертаючись до присутніх, Олександр Терещук наголосив на важливості налагодження співпраці нового голови державної адміністрації з депутатським корпусом, керівниками органів місцевого самоврядування та громадськістю.

Очильник обласної державної адміністрації окреслив основні завдання, які стоять перед органами влади Одещини та Кілійського району зокрема, визначивши пріоритетними турботу про мешканців з незахищених верств населення, багатодітні сім`ї, реалізацію заходів із децентралізації влади, розвиток освітянської та медичної галузей району, не оминув питання боротьби з корупцією. Акцентував увагу і на важливості бюджетної роботи, поповнення бюджету, адже від рівня розвитку економіки району залежать його соціальні можливості.

Посадовець висловив впевненість, що життєвий досвід, досвід керівної роботи новопризначеного керівника райдержадміністрації дасть максимально позитивний результат для подальшого розвитку району, а особливо у непрості часи, які сьогодні переживає вся наша країна.

«Основне ваше завдання – згуртувати навколо себе громаду, депутатський корпус, місцеве самоврядування, представників громадських організацій», – наголосив Олександр Дмитрович.

Привітали новопризначеного нового очільника Кілійщини голова районної ради Павло Бойченко, Кілійський міський голова Тетяна Бойченко, Лісківський сільський голова Галина Іванова, наголосивши на об’єднанні спільних зусиль у реалізації програми соціально-культурного розвитку району задля досягнення оптимальних результатів та добробуту громади району.

Наталя П’ятун. висловила подяку всім за підтримку та зазначила, що готова до діалогу з тими, хто працює і хто вміє працювати, а також закликала усіх до плідної та ефективної роботи на благо рідної Кілійщини та держави.

Перший заступник голови обласної державної адміністрації, голова районної ради та новопризначений голова райдержадміністрації під час зустрічі відповідали на запитання присутніх та одразу планували сумісну роботу щодо їх вирішення. Присутній на зустрічі Благочинний Кілійського округу, протоієрей, настоятель Свято-Миколаївського храму міста Кілія отець Михайло благословив голову райдержадміністрації та привітав всіх присутніх з наступаючим Світлим Христовим Воскресінням.